NAŠA GLUMICA PRIZNALA ZAŠTO JE U MANASTIRU! Ivana Mihić se oglasila za Alo! i otkrila detalje iz privatnog života
Foto: Printscreen

Iako se već dugo ne pojavljuje pred kamerama, glumica Ivana Mihić i njen život i dalje veoma intrigiraju javnost. Da je tako, najbolje svedoči to što se redakciji Alo! javio čitalac koji je želeo da ostane anoniman i ushićeno ispričao da se ćerka velikana Gordana Mihića i Vere Čukić nedavno venčala.

- Ivana se nedavno zaklela pred Bogom na ljubav svom partneru. Crkveno venčanje je bilo u Manastiru Rajinovac, venčao ih je starešina ove svetinje, iguman Serafim. Nažalost, ne mogu da kažem ništa više, zovite Ivanu, pa je pitajte - naveo je naš sagovornik, uz komentar da baš zbog muža glumica sve češće boravi u ovoj svetinji u Begaljici kod Grocke.

Upravo to smo i uradili, ali ispostavilo se da je reč, ipak, o glasini.

Ivana Mihić

Printskrin/Instagram

- Ne obraćajte pažnju na glasine. U Manastiru Rajinovac sam volonter obnove, a i tata moj tamo počiva. To su razlozi što sam tamo sve češće. Spremamo upravo rekonstrukciju krova crkve i to su veliki radovi, a radim i na ponovnom osnivanju manastirske biblioteke. Imamo još niz akcija, sve radim u saradnji s igumanom Serafimom. Vama hvala na dobronamernosti - rekla je za Alo! Ivana.

Inače, njen otac, jedan od naših najvećih scenarista i dramskih pisaca, po ličnoj želji je sahranjen 12. avgusta 2019. godine na groblju Manastira Rajinovac, uz blagoslov tadašnjeg patrijarha srpskog Irineja. Sahrani su prisustvovale samo njegove supruga i ćerka, glumice Vera Čukić i Ivana Mihić.

Koliko je vezana za ovu svetinju, Ivana nikad nije krila. Često je u intervjuima pričala da tamo ide od malih nogu.

Ivana Mihić

Printskrin/Instagram

 

- Posećujem ga od ranog detinjstva. Nalazi se na obronku Begaljičkog brda, okružen manastirskim voćnjacima, a u podnožju pored samog manastira je izvor čudotvorne vode. U neposrednoj blizini imamo i porodičnu kuću - navela je za domaće medije Ivana, koja je 2022. godine nagrađena prestižnim priznanjem, gramatom Srpske pravoslavne crkve - Manastira Rajinovac.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading