Melina Džinović
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Melina i Haris Džinović nedavno su se i zvanično razveli. 

Modna kreatorka je vilu na Senjaku napustila još pre godinu i po dana, a Haris je u više navrata govorio o tome. 

Ona se nije oglašavala po pitanju razvoda, a ranije je govorila kako je izgledao početak braka sa Džinovićem. 

Pevač je jednom istakao da je Melina bila jako ljubomorna u početku, te da nije verovala da u njegovom stanu ne živi još neka žena. 

- Kad je Melina došla prvi put kod mene u trenucima kad smo se zabavljali, žena je bila u šoku jer nije mogla da veruje da živim sam. Sve je bilo sređeno i pod konac u stanu, sve je na krevetima bilo zategnuto do tančina, pa je mislila da je lažem i da sa mnom živi neka žena koju krijem. Mislila je da nema šanse da ja to sve sređujem i peglam. Posle joj je bilo jasnije ko sam. Tad je počela da tumba po stvarima u stanu ne bi li našla neku žensku stvar, nešto što će da ukaže na to da pored nje postoji još neka žena u mom životu, ali nije našla nijedan trag! Kasnije je videla koliko je sati i shvatila je da sam stvarno takav - rekao je tada Haris, a Melina je takođe svojevremeno otkrila da je bila ljubomorna:

Melina Džinović

Foto: Ataimages

 

Bila sam kao pravi psihopata, a sada me je sramota što sam ga proganjala tokom prve tri godine braka. Proveravala sam mu telefone, kreditne kartice i postavljala trik pitanja koja su njemu bila smešna, a ja sam mislila da sam mnogo pametna. Sada smatram da je takvo ponašanje ponižavajuće za ženu, ali budući da ga tri godine nisam uhvatila u prevari, odlučila sam da prestanem sa takvim postupcima i ljubomora je nestala - rekla je kreatorka tada. 

Podsetimo, pre nekoliko dana u vili na Senjaku odigrala se prava drama kada je Melina upala u porodični dom bez najave, a ni nakon pevačeve molbe da ode, nije to uradila. Nakon toga, Džinović se konsultovao sa advokatom i pozvao policiju koja im je, nakon davanja izjava, izrekla hitnu meru zabrane prilaska koja je trajala 48 sati. 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading