Haris Džinović
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Haris Džinović razveo se od supruge Meline posle 22 godine zajedničkog života, a sada je progovorio raspadu braka i noći kada je Melina upala u kuću na Senjaku zbog čega je morala da interveniše i policija.

- Nisam mislio da će se naša ljubav završiti. Gradio sam to kao da će večno trajati. Nijednom nisam posumnjao u njenu vernost, sve do samog kraja dok se neke stvari nisu obistinile i izašle na površinu. Pre dve godine sam primetio da smo počeli da se udaljavamo. Video sam da to nije više ona bliskost i prisnost koja je bila pre 18 godina. Sve je onda krenulo ka raspadu koji se dogodio. Bilo je ljubavi, ne mogu da grešim dušu, druga strana zna koliko je to bilo iskreno - bio je iskren Haris, pa otkrio kako njihova deca gledaju na razvod.

Haris i Melina

Foto: Ataimages

 

- Ja ne znam šta je u njihovim glavama, nadali su se nekom boljem životu, razočarani su. Mislio sam da im napravim da žive kako zaslužuju, već iznad toga, ali mi živimo dobro - rekao je on, pa se osvrnuo na veče kada je Melina upala u vilu na Senjaku

- Melina nije pokušala da me kontaktira. Ona je napustila kuću, kad je došla pozvao sam policiju. Ona ima pravo da pokupi šta je njeno, ona ima svoj neki stan, živi na drugom kraju grada. Ne znam koji je bio razlog njenog dolaska, ja sam pozvao policiju, dali smo izjave oboje i tako se to završilo. Malo miriše na provokaciju, ali ne znam zašto nije htela da ode. Rekla mi je da je ovo njena kuća. Bili smo svo četvoro kod kuće, oni su ćutali, molili su je da ode, ali ona nije htela. Deca (Kan i Đina) su se plašila da ne pređe sve u fizički obračun - rekao je on u emisiji "Premijera-vikend specijal".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading