Dragana i Ceca
Foto: Alo/Printscreen/Ataimages

Dragana Mirković podelila je sa javnosti da je podnela papire za razbod brala od Tonija Bijelića nakon 24 godine zajedničkog života.

Pevačica je nedavno govorila na temu muško-ženskih odnosa i otkrila, ne kaje se zbog svojih izbora jer je uvek išla srcem.

Dragana i Ceca

Printscreen/Ataimages

 

Išla sam srcem, išla sam otvoreno, potpuno onako osećajno i stvarno ništa ne bih menjala - rekla je Dragana, a potom istakla da u poslednje vreme ne plače tako često.

- Primetila sam da u poslednje vreme ne patim više tako, ne plačem više toliko. Pogotovo što su se potrefile neke emisije u kojima sam se rasplakala najstrašnije, ispašće da sada najviše plačem, ali nije istina. Ja sad nekako od emocija, čak i od neke sreće mogu da zaplačem, i od nekih sećanja - kazala je ona, pa istakla da ženama ne trebaju nikakvi grofovi jer sve same stvaraju.

Dragana

Foto: Miomir Milić

 

- Jednostavno sam shvatila da me sve to osnažilo, da me napravilo mnogo jačom nego što sam mislila da mogu biti. Baš zato sam rekla Radi: "Ne trebaju nam nikakvi grofovi, jer mi same stvaramo sve". Ti jako dobro to znaš i nemoj da se praviš da ne znaš. Ponekad shvatimo da smo mi u stvari mnogo jače od nekih muškaraca koji su pored nas i to je u stvari hendikep za sve devojke i žene koje su u ovom poslu. Vrlo često muškarci osećaju čak neki kompleks, ne možeš da ih ubediš da nemaju potrebe za tim, da smo mi normalne - rekla je gostujući u emisiji "Poželi pesmu" i dodala:

- Ali, Bože moj, zato smo mi tu da se izborimo, pa onda uz nas, ako se bore, bore, ako ne bore, šta ćemo mi? - navela je ona, a mnogi su pomislili da je ovom izjavom ciljala upravo na Tonija.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading