Haris i Melina
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Melina i Haris Džinović pre nekoliko dana su se i zvanično razveli, zbog čega su već neko vreme u žiži javnosti.

Haris i Melina Džinović vezu su započeli još 2002. godine i dobili dvoje dece, ćerku Đinu i sina Kana, u bračne vode stupili su 12 godina kasnije. Ipak, kreatorkini roditelji bili su izričito protiv njihove ljubavi zbog  razlike od tri decenije među njima.

Haris je jednom prilikom govorio za medije o tome kako Melinini roditelji u početku nisu bili za njihov odnos, rekavši da im najviše smeta razlika u godinama koja je čak tri decenije.

 

 

- U početku, njeni roditelji su imali strašan otpor. Posebno zbog velike razlike u godinama - pričao je svojevremeno Haris i dodao da je sve to Melina teško podnela:

- Sećam se da sam joj govorio: "Proći će to brzo! Videćeš, kad saznaju da si trudna, sve će biti drugačije! Upravo je bilo tako. Sad su ludi od sreće što su dobili unuku - istakao je on za domaće medije i dodao da je nakon nekog vremena sve bilo u najboljem redu.

Majka i otac Meline Džinović odlično su se kasnije slagali sa zetom Harisom, a Sulejman i Elma Galić ćerki su veliki oslonac.

Majka Meline Džinović aktivna je i na Instagramu, a mnogi komentarišu da je ćerka od nje nasledila i lepotu i držanje.

 

 

Inače, ljubavna priča Harisa i Meline i poznate modne dizjanerke započela je 2002. godine, kada je dizajnerka još uvek bila studentkinja. Njihove emocije su odmah planule, a iako retko pričaju o svom privatnom životu, Haris je u jednom od retkih intervjua priznao da su se "jednostavno našli".

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading