Slavko Banjac
Foto: Promo/Foto: Nikola Krstović i Branislav Jovanović

Iako je tokom čitave decenije bio jedna od najvećih zvezda naše muzičke scene, Slavko Banjac je u jednom trenutku odlučio da se u potpunosti povuče.

Odnedavno, odlučio je da izađe iz ilegale i da ponovo nastavi putevima nekadašnje slave, a jedan od koraka bila je pesme “Bolujem“ koju je snimio u produkciji „AS Studioton“ Aleksandra Sofronijevića.

- Od kada sam upoznao Vuka Matića prepoznao sam veliki talenat i zajedničku crtu koja nas povezuje u muzici. Kada mi je odsvirao prve akorde pesme "Bolujem", srce mi je zaigralo i znao sam da je ova pesma baš za mene. Taj njen ritam poziva na igru i budi emocije. Iako se pesma zove "Bolujem", ja želim da pesma leči i da u njoj uživa moja publika koja i dan danas zna reči mojih pesama koje su stare nekoliko decenija. Smatram da je pesma odlična i za živu svirku. Uvek sam negovao svoj stil u muzici i verovao u svoje pesme. Zato verujem da će i pesma "Bolujem" biti još jedna u nizu mojih hitova - otkrio je Banjac, a o saradnji je samo lepe reči imao i autor Vuk Matić.

- Slavkovu muziku poznajem decenijama i s velikom odgovornošću sam prihvatio rad na ovoj pesmi. Slavko je pevač koji je siguran u sebe i u svoje izbore, ima fantastičnu energiju i veoma poseban prepoznatljiv glas. Ima sposobnost da svakoj pesmi ulije život, pogotovo kada ga pesma dotakne. Uživali smo stvarajući ovu pesmu i verujem da će i publika to prepoznati - rekao je on.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading