Dragana Mirković
Foto: Printscreen/Printscreen/Pink.rs

Dragan Mirković poslednjih dva dana u žiži je javnosti zbog odluke u razvodu koju je javno saopštila, a u jednom od poslednjih intervjua pre saopštenja odluke, pevačica je govorila o teškom periodu sa njim.

Intervju je ugledao svetlost dana malo pre njenog priznanja o razvodu, a na pitanje o porukama koje je nekada slala Toniju na koncertima imala je jasan stav. 

- Kada je Toni prisutan na koncertu tajni znakovi su nepotrebni. Prvi put sam, pripremajući koncerte u Areni, bila razdvojena od porodice. Naravno, kao i svaka žena i majka moram da priznam da su mi najviše nedostajala deca, da se ne lažemo. Bila sam razdvojena od porodice jer sam spremala koncert, imala sastanke sa produkcijom oko toga kako će izgledati led ekrani, šta će biti sa njima i tako dalje - rekla je Dragana.

Dragana

Foto: Alo!

 

- Dnevno sam imala samo pola sata da izađem na ručak. Nisam bila u mogućnosti da se vraćam u porodični dom. Svega dva ili tri puta sam na dva dana odlazila kući. Teško mi je to palo. Bio je to pakao za mene, ali sam bila svesna da moram - zaključila je Mirkovićeva za "Extra FM".

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading