Milica Kostadinović
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Izbačena učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Milica Kostadinović, otkrila je na društvenoj mreži Instagram da joj se brat umro, a sada su otkriveni i ostali detalji.

Naime, u pitanju je mladić B.K (21), koji je, kako se može pročitati na jednoj Instagram stranici, poginuo sinoć oko 23 sata na putu iz Loznice ka mestu Zavlaka.

- Išli su iz Loznice kada je automobil, kako se sumnja, usled neprilagođene brzine, u mestu Brezjak, sleteo sa puta. Automobilom je upravljao N.J., koji je iz Zavlake, a putnik u vozilu je bio nastradali mladić. Kako sam čuo njegovo telo našli su ispod automobila - rekao je izvor upoznat sa slučajem.

Na mestu ove stravične nezgode bila je Hitna pomoć koja je konstatovala smrt nastradalog mladića, a povređenog vozača prevezla je u bolnicu.

Milica Kostadinović

Foto: Instagram

 

Podsetimo, Milica se potresnom porukom oprostila od brata, a reči kidaju dušu.

- Dušo moja mila, bato moj, zašto ovako? Nismo se bato ovako dogovorili. Voli te sestra, uvek sam bila tu. Volim te, volela sam te i voleću te. Bar me ti znaš oko moje. Jedini si bio uvek tu, znam da si tu još uvek i da ćeš biti uz mene. Bato moj, koliko sam ti pričala bato, a ti mene gledaš pa nabaciš onaj tvoj najlepši osmeh. Počivaj u miru. Vidimo se na nekom boljem mestu - poručila je Milica potpuno skrhana od bola.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading