Jelisaveta i Miloš
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Kako je Alo! saznao, Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin odlučili su da se razvedu nakon sedam godina braka, a jednom prilikom govorila je o svom suprugu i braku.

Jelisaveta, Miloš

Foto: Ataimages

 

Jelisaveta i Miloš venčali su se 2017. godine, a pre venčanja zabavljali su se veoma kratko.

Kako je tada govorila, ljubav između košarkaša i nje desila se na prvi pogled, a odluku o preuzimanju suprugovog prezimena donela je u poslednjem trenutku.

- Iznenadila sam ga. Nikada nisam htela da promenim svoje prezime prilikom udaje. I onda sam počela da razmišljam o deci kada smo krenuli da pričamo o stupanju u brak - rekla je tom prilikom Jelisaveta i dodala:

- On je razmišljao o braku, mi smo se videli ukupno 19 puta pre nego što smo stupili u brak. Tačno 19. put je bilo na venčanju - rekla je glumica i navela da je tek na venčanju upoznala Miloševu familiju.

Jelisaveta slavi rođendan

Foto: Printscreen/instagram

 

- Kada je bilo ono fotagrafisanje sa gostima, Miloš mi je govorio: "Ovo je moja tetka, moj brat", a ja: "Drago mi je, ja sam Jelisaveta" - ispričala je kroz osmeh glumica.

- Niko nam se nije mešao. To je ljubav na prvi pogled. Tu su i Petra i Bogdan pa imamo još dosta da opravdamo taj prvi pogled - rekla je u emisiji "TV lica kao sav normalan svet".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading