andrijana
Foto: Privatna arhiva/Andrijana Božović, printscreen Youtube

Crnogorska pevačica Andrijana Božović doživela je orkutnu porodičnu tragediju, kada je ostala bez supruga i svog rođenog deteta.

Taj kobni događaj je ostavio dubok trag na nju, ali je ona nakon par godina od tragedije, smogla hrabrost da nastavi dalje svoj život i oproba se u novoj profesiji.

andrijana

Andrijana Božović, printscreen Youtube

 

Andrijana je jednom prilikom govorila na ovu temu za medije, a nakon toga se nije više oglašavala, ali na osnovu njenih objava na društvenim mrežama, gde je posebno ažurna, možemo videti da je pevanje ostavila po strani, te sada radi kao fitnes instruktor.

Kada je reč o tragediji, Andrijana je ovako govorila.

Ono što sam doživela u tri godine neko neće ni za život celi i ne daj Bože nikome to. Na neke stvari jednostavno ne možete da utičete, prosto se dese. Tada imate dve mogućnosti: ili da se zatvorite u četiri zida i kukate nad svojom sudbinom ili da prihvatite sve što vam se dešava i nekako krenete dalje - rekla je pevačica pre tri godine.

Ona je tada otkrila kako je uspela da prebrodi težak period.

andrijana

Andrijana Božović, printscreen Youtube

 

- Nije lako, ni najmanje, ali sam shvatila da što pre prihvatim realnost biće mi lakše. Izgubiti blisku osobu je udarac, ali izgubiti dete je nešto što nema ni adekvatnu reč. Imala sam drugog sina kojem sam bila potrebna pribrana i nasmejana. Jednostavno sam odlučila da drugačije ne može i to je to. Nije da te nesrećne tri-četiri godine nisu ostavile traga na meni dobila sam reumatoidni artritis - istakla je Andrijana.

Podsetimo, Pevačica je pre  tri godine otkrila da je počela da radi kao fitnes instruktor. Vežbanju se posvetila zbog zdravlja, a na svom Instagramu često objavljuje fotografije iz teretane. Ona danas izgleda potpuno drugačije!

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading