nives
Foto: Printscreen/Nives Celzijus, printscreen Instagram

Hrvatska pevačica i bivši "Plejboj" model, Nives Celzijus, poznata je po svom eskstravagantnom ponašanju i provokacijama, a ovog puta prevazišla je samu sebe.

Nives je vrlo ažurna na društvenoj mreži Instagram, gde redovno postavlja razni sadržaj, koji je sudeći po komentarima, često na granici sa erotikom.

Hrvatica je na gore pomenutoj mreži, postavila fotku, na kojoj su joj doslovno grudi poispadale iz uskog korseta, a fotka je odmah postala viralna.

Neki od komentara bili su: "Au kakva si", "Nives gde ti je grudnjak?", "Prelepa..."

nives

Nives Celzijus, printscreen Instagram

 

Podsetimo, mediji su obnovili i čuvenu ispovest Nives o njenom seksualnom odnosu sa bivšim suprugom na Dinamovom stadionu "Maksimir" u Zagrebu, to je bio skandal epskih razmera, jer kada je isplivalo sve u javnost, Drpić je momentalno najuren iz fudbalskog kluba u kome je igrao.

Nives je jednom prilikom govorila o seksualnom odnosu koji je imala sa suprugom, a kako priznaje to je bila njegova najveća fantazija, da imaju odnos usred fudbalskog stadiona, a ona se nije libila da mu usliši želju:

Dino je sredio da se upale svetla stadiona za nas i napokon je ostvario svoj san o s**su nasred fudbalskog terena. Bilo je veoma nevaljalo - rekla je tada Nives.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading