Dragana Mitar
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram/dragana_mitar

Dragana Mitar, nekadašnja "Modelsica" i bivša rijaliti učesnica "Zadruge", uživa već duže vreme u zagrljaju muškarca, kojeg vešto skriva od očiju javnosti.

Fatalna Dragana mesecima unazad intirigra domaću javnost, postavljajući fotografije na društvenoj mreži Instagram sa svojim dečkom, kome je uvek prekrivena faca, a zbog skupocenog sata, šuška se da se radi o moćniku iz senke.

Starleta je ovog puta rešila da napokon pokaže, koji muškarac je osvojio njeno srce, pa je postavila fotku na pomenutoj mreži i to bez skrivanja.

dragana

Dragana Mitar, printscreen Instagram

 

Komentari su se samo nizali, a kako smo uspeli da vidimo na osnovu fotke, ljubav je sve jača iz dana u dan.

Podsetimo, Dragana Mitar je jednom prilikom govorila da se kaje što je bila sa oženjenim muškarcima, a sa svojim suprugom je vodila bitku oko starateljstva nad sinom Jovanom.

Kajem se što sam ranije muvala oženjene, na kraju mi se to uvek obijalo o glavu. Onda sam kasnije shvatila da ja nisam jedini krivac u celoj toj priči. Taj ako je zauzet, a hoće vezu sa mnom, koja sam u tom trenutku slobodna, valjda treba da pazi više šta radi. Te veze uvek nekako počnu tako što i ne znam da postoji treća osoba, pa kad već uđemo dublje u vezu, ispostavi se da su oženjeni ili zauzeti - kaže Dragana, pa dalje objašnjava da je prestala da praktikuje takve šeme.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading