Uroš Živković
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Popularni mladi pevač Uroš Živković, skoro dve godine uživa u ljubavi sa fitnes instruktorkom, izvesnom Jovanom, koja već duže vreme živi u Amsterdamu.

Pevač nije govorio u javnosti o statusu svoje veze, ali je izvor blizak pevaču, za domaće medije otkrio da ovaj par ne želi da se sazna za njihovu ljubav, jer Jovana ne želi da se "provlači" u javnosti.

- Uroševa veza je idilična, sjajno funkcioniše s devojkom. Daljina im ne predstavlja problem, pa ona često dolazi u Beograd, a i on se trudi da ide kod nje kad god mu to obaveze zbog nastupa dozvole. Zajedno idu i na odmore, nedavno su bili u Tajlandu, što se može videti na njihovim profilima na društvenim mrežama. Nisu objavljivali zajedničke fotografije, ali je svako na svom profilu postavljao fotke sa istih lokacija. I dalje ne žele da izazivaju pažnju kao par - rekao je izvor za domaće medije i objasnio kako se rodila ljubav između ovo dvoje mladih.

- Upoznali su se preko društvenih mreža. Ona razume kako njegov posao funkcioniše, ali ne želi da bude deo toga. Želi da ostane anonimna i on to poštuje. Zbog toga Uroš na pitanje novinara da li ima devojku uvek daje negativan odgovor i napominje da trenutno nema vremena za vezu - završio je izvor za Kurir.

Podsetimo, Živković je nedavno, bio deo Humanitarnog koncerta pod nazivom "Šumadija je srce, a Kosmet duša Srbije".

- Smatram da ne treba da se spominje koliko su ovakve manifestacije značajne za naše ljude sa Kosova i Metohije. Voleo bih kada bi se manifestacije za njihove zdravstvene ustanove i manastire organizovale  jednom mesečno. Svima koji prate moj rad je poznato da sam rodoljub i da volim svoju zemlju. Kada na sve to dodate priliku da muzikom pomognete ustanove u kojima se leče naša deca, mogu samo da budem srećan i počastvovan što sam deo koncerta u Smederevskoj Palanci - zaključio je mladi pevač za Alo!, a detaljnije o ovome pročitajte klikom OVDE.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading