Aleksandra Prijović
Foto: Promo/Jurica Cvitanić / Extra FM

Turneja Aleksandre Prijović "Od istoka do zapada" privlačeći veliku pažnju i obaraa sve rekorde prodaje karata.

Međutim, ono što je interesantno je da prvi koncert Aleksandre Prijović u Zadru još nije rasprodat.

Trenutno postoje dostupne karte za parter, fan pit i tribine.

- Za sve koncerte koji su se do sada održali i koji će se održati u dvorani na Višnjiku uvijek postoji velik interes publike. Svi izvođači koji nastupaju na Višnjiku imaju jednak status te se pridržavamo sklopljenih ugovora. Što se tiče koncerta Aleksandre Prijović, u ovom trenutku dvorana nije u potpunosti rasprodata, stoga organizatori nisu iskazali interes za dodatnim terminima za održavanje njezinog koncerta, - rekao je novi direktor ŠC-a Višnjik Tomislav Zubčić.

Prija

Foto: Alo!

 

Organizator koncerta o Zubčićevim navodima se ne oglašava.

U svim hrvatskim gradovima dosad najavila barem po tri koncerta, a ono što je interesantno je da i tamošnji mediji pišu kako Aleksandra nije mogla da rasproda Arenu, a vidimo i u komentarima da ljudi podržavaju stanovnike Zadra u nameri da ne idu na njene koncerte.

Podsećamo da je koncert u Zadru Aleksandra najavila 22. februara, uprkos informacijama koje su prethodno kružile da gradonačelnik Zadra, Branko Dukić, navodno pokušavao da spreči održavanje koncerta tvrdnjama da "nema slobodnih termina". Nakon što je koncert ipak najavljen, direktor Višnjika, Denis Karlović, je smenjen sa svoje funkcije.

057info

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading