Ognjen Amidžić
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Voditelj Ognjen Amidžić izveo je danas suprugu Minu Naumović i sina Peruna iz porodilišta, a sada je došla na red i proslava.

Budući da je utorak i da je voditelj u gužvi zbog snimanja emisije "Amidži šou", on je odlučio da malo drugačije započne istu, te se na početku svima zahvalio na čestitka, a onda je i pevačica Biljana Jevtić zapevala.

Ognjen Amidžić

Foto: TvPink

 

Za mene je ovo posebna emisija, ako nešto ne bude u redu nemojte da zamerite nisam spavao par dana. Dobili smo sina Peruna, zahvalio bih se svima koji su čestitali. Hajde da otvorimo pesmom, Biljo, prava pesma za ovaj trenutak - rekao je Ognjen, a onda je Bilja zapevala pesmu Nade Topčagić "Mali gospodin".

Svako od gostiju doneo je poklon, te mu je tako pevač Aca Ilić poklonio dres sa brojem devet na kom je pisalo Perun, a Neda Ukraden mu je poklonila plišanog medu i čestitala na prinovi.

Ognjen Amidžić

Foto: TvPink

 

- Tebi i tvojoj supruzi od srca čestitam - rekla je Neda.

Podsetimo, MIna se porodila u jednom privatnom klinici, Ognjen i Mina odmah po izlasku iz bolnice obratili su se okupljenim medijima, a više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Saki

13.03.2024 02:13

Od srca i duse cestitam divnim roditeljima na rodjenju sina Peruna! Neka je medenko ziv, zdrav i uvek srecan! Hvala Bogu konacno lepe vesti da procitamo! Mi smo zeljni lepih vesti! Ovo mi je ulepsalo dan! Pozdrav svima i zivi bili!