Jovana Jeremić
Foto: Printscreen/Printsc Pink

Od kada je ozvaničila vezu sa 14 godina starijim biznismenom Draganom Stankovićem, ljubavni život Jovane Jeremić sve više privlači pažnju javnosti.

Dragan je, kako je više puta istakla, partner po njenoj meri u svakom smislu, međutim, sada je bije glas da navodno vrača muškarcima i tako ih privlači, te vrti oko prsta. Jovana se na te navode slatko nasmejala i objasnila o čemu se radi:

Jovana Jeremić

Printsc Pink

 

- Čula sam priče po gradu da vračam muškarcima, svašta sam čula, ali ne vračam, za sve ove zlobne žene koje me mrze što me vole muškarci, odgovor je da samo umem da volim - rekla je Jovana, a potom se osvrnula na ljubav sa Draganom koji se trudi da joj svaki dan ugađa:

Jovana Jeremić

Foto: Instagram/jeremicjovana

 

- Moja misija je da ga učinim srećnim, zaslužio je. Ni ednom se nismo posvađali, umem sa njim, kaže da sam ga vratila 18 godina unazad. Naučila sam da neke stvari koje treba da promeni ne kažem odmah, nego kasbnijem kada se sve slegne, kažem mu sve na neki lep način da me posluša, a ne da bude naređivački. Rekao mi je pre neko veče: „Slušaj, ženo, ti stvarno umeš sa mnom, ovako nijedna nije umela, našla si mi ključ“. Prihvatila sam ga sa svim onim što jeste, ljubav je kad prihvatite nekoga i kad je nesavršen. Ne krotite ga, ne terate ga, ne silite, samo ga volite i ljubavlju menjate, tako sam ja mislim njega osvojila – rekla je Jovana za Blic i dodala da njena ćerkica Dragana prihvata kao drugog oca, a to nimalo ne čudi budući da se voditeljka već oseća kao da je u braku koji je idealan:

- Najviše ga volim u životu, kažem mu: „Ti si moj Bog, alfa i omega, ti si moj život, moje sve, moja ljubav, lav, svetionik i spas u ovom ludom vremenu moja mirna luka, moje rame kada spavam noću“. I kada vodimo ljubav i kada ne vodimo ljubav podjednako je lepo zato što je čista ljubav u pitanju. On mene doživljava kao svoju ženu, ali ja volim slobodu i volim ljubav u slobodi to je onda prava ljubav.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading