Jovana Jeremić
Foto: Printscreen/Printscreen

Atraktivna voditeljka Jovana Jeremić, počastila je sebe skupocenim poklonom povodom Dana žena.

Voditeljka je istakla, da je sebi kupila sve što želi, te joj je svaki naredni poklon samo bonus.

- Ne nadam se, ja sve svoje snove ostvarujem sama. Sve što mi dođe preko toga, to je samo bonus, ja kažem "ljubim Boga, a onda Bog preko nekog posebnog ljubi mene". Već sam kupila sebi poklon. Kupila sam brutalan parfem, jako skup. Jedinstven je, nema ga niko. Od kokosa je, manga i šlaga, ludilo. Ima i vanilu - rekla je Jovana koja ne odstupa od stava da muškarci treba da budu inovativni kada su pokloni u pitanju.

Jovana Jeremić

Foto: Alo.rs

 

- To znači da ja ne podnosim cveće, da muškarci ne mogu jeftino da se provuku za Osmi mart. I generalno, u životu, jer njihovo je da zarađuju pare. Moraju ženi da kupe adekvatan poklon. Sa cvećem žena ne može ništa, osim da ga baci u kantu posle trećeg dana. Bolje da joj kupi svilene čarape, više će koristi da ima. Šta je cveće, čemu to služi? - iznela je jasno svoj stav Jeremićeva.

- Naravno, ja prihvatim cveće kad ga dobijem, poklonu se u zube ne gleda. U smislu, neću nikoga da učinim da se oseća loše, ali ljudi koji treba da znaju, znaju da ja to ne podnosim - objasnila je voditeljka, koja kaže sa kojim poklonom muškarci ne mogu da pogreše nikada.

Jovana Jeremić

Foto: Alo.rs

 

- Ne može muškarac nikad da pogreši ako ženi kupi dobre cipele, tašnu, parfem, nakit. Ne može da promaši ako uplati vaučer za masažu, SPA centar, ako žena voli satove kao ja, pa joj kupi dobar, skup sat. Pričam o poklanjanju partnera partnerki, ne o klasičnom poklanjanju. Ako je klasično, tipa u firmama, bolje neka muškarac pokloni koleginici čokoladu. To će da da detetu, ako je ona ne pojede. Cveće nikako - rekla je Jovana za 24sedam.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Neko

08.03.2024 13:25

Mnogo si poletela.To je cist primer opanci i stikle.