Svetlana Ceca Ražnatović
Foto: Alo!/Nenad Vujanović
Svetlana Ceca Ražnatović

Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Svetlana Ceca Ražnatović, Foto: Foto: Alo!/Nenad Vujanović

 

Verujemo da je do sada većina vas čula priču o početku njene karijere kada je prilikom jedne tezge na crnogorskom primorju primetio Mirko Kodić, kompozitor i harmonikaš, ali nije na odmet da se podsetimo.

Ceca je tada, krajem osamdesetih godina, potpisala svoj prvi profesionalni ugovor sa PGP RTS-om i snimila album “Cvetak zanovetak”.

Sa 15 godina je snimila album “Ludo srce” i počela da nastupa širom stare Jugoslavije. Sledeće godine objavljuje ploču “To, Miki, to” koja je bila izuzetno uspešna i od tada sve ostalo postaje istorija.

Ceca je danas naša najuspešnija pevačica, koja svako malo voli da se priseti svoje bezbrižne mladosti.

- 88-ma godina.... Cvetak zanovetak.... - napisala je Ceca na Instagramu pored fotke na kojoj izgleda zaista predivno.

Ceca Ražnatović

Printscreen/Instagram

Ceca Ražnatović, Foto: Printscreen/Instagram

 

 

Komentari (6)

Rade

10.07.2018 12:23

Jete Ceca bila lijepa i sada nije ružna samo što je malo pretjerala u silikonima .Ali Anastasiju što porede sa njom nema veze sa vezom . Dijevojka je visoka i nije neke građe koliko je hvale noga ravna nigdje mišića,rebra ispala, stopala velika ,grudi nigdje iako je silikone stavila, nista nevidim na Anastasiji ženstveno i lijepo . Da nije opersala nos,usne, donju vilicu,oči malo zategla , bila bi identična Arkan .Veljko ima malo Cecini crta lica i osmijeh.

Vlada

10.07.2018 12:23

Ceki je lepa zana. Bila i ostala.

Dora

10.07.2018 14:28

Kad je bila tako lepa,što se toliko izoperisa,do neprepoznatljivosti?

Jevdokija

10.07.2018 14:31

Lepa I sa harizmom, steta sto je neke delove pokvarila plastikom I ogromnim zubima i ustima koji joj ali uopste ne stoje! Steta Ali kcerka joj nema harizme, to se ne UCI s tim se covek radja, ima neki tupi pogled nesimpatican I prepotentan, a da nije uradila plastiku ne bi bila ni malo lepa! Volim Cecu Ali ovo je po mom skromnom misljenju tako!

šone

10.07.2018 14:49

Lepa jeste ali da nije postajala lepša to je smešno komentarisati

mima

10.07.2018 15:24

Bila je a sada i ne liči više na sebe kao i njena čerka koja je promenila lični opis sa svim plastičnim operacijama koje je več do sad napravila.Kakva majka takva čerka!