Jovana Jeremić
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Voditeljka Jovana Jeremić neretko šokira javnost svojim postupcima i neretko zauzima stav po pitanju mnogih životnih situacija i događaja. 

Naime, kontroverzna voditeljka se oglasila putem Instagrama gde je napisala par redova vezano za poklon za 8. mart. Evo kako Jovana to vidi:

- Šta ženi kupiti za 8. mart? Pitaju me mnogi. Muškarci zapamtite: Koja god da je žena, koliko god da je uspešna, čime god da se bavi, nikada nećete pogrešiti ukoliko kupite: nakit, parfem, cipele ili tašnu. Tako da, cveće zaboravite za bilo koju ženu, cveće uvene i baci se u kantu. Tako da na cveće zaboravite, bolje je i svilene čarape, nego cveće, za ženu je korisnije - napisala je voditeljka.

Jovana Jeremić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Tako da budite kreativni. Vidim da moji stavovi opet dominiraju na druuštvenim mrežama. Kada dođete u neke godine i ostvarite se u svim poljima onda vas više "zabole" da odgovarate društvu. Ja sad hoću samo da odgovaram prvo sebi onda i ljudima koje volim, a ko se uklopi u mene, ko deli moje stavove i poglede , bolje po njega. Biće uspešan. Skapiraće svet oko sebe pravim očima. Biće srećan jer ne mora ništa da krije šta voli, oseća ili želi. Biće oslobođen svih stega društva, zajednice i lažnih moralista - napisala je Jeremićeva i na kraju sve začinila jednim citatom:

- Za kraj ću citirati veliku Isidoru Bjelicu: "Ja sam samo volela da budem drugačija, meni je najbitnije da to mene zabavlja i da se malograđani šokiraju" - zaključila je Jovana na kraju.

 Podsetimo, Jovana je i na jednom od prethodnih storija započela svoje izlaganje o osmom martu pa tom prilikom napisala:

- Što se mene tiče, za 8. mart mi ni slučajno ne kupujte cveće. S obzirom da uvek znam šta hoću i da sam praktična i direktna žena, odmah da znate da ne bi bilo grešaka. Ne volim cveće i donošenje cveća je bilo zabranjeno na mom rođendanu i biće doživotno - napisala je Jovana Jeremić putem Instagram profila.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading