Branislav, Anđela
Foto: Alo/Foto: Instagram/Ilustracija

Glumica Anđela Jovanović je odbila da deli scenu sa kolegom Branislavom Lečićem u seriji "Radio Mileva", što je izazvalo veliku pažnju javnostI, nakon čega ju je glumac tužio, o čemu je bruje svi domaći mediji.

Anđela Jovanović

Foto: tanjug

 

Naime, Lečić ju je tužio za povredu časti i ugleda, nakon čega je njegov angažman u seriji "Radio Mileva" otkazan. Njih dvoje srešće se sutra na prvom pripremnom ročištu, a ono što je poznato je da glumac potražuje 300.000 dinara.

Producent serije "Radio Mileva" navodno je ponudio da Branislavu Lečiću isplati honorar, alo je on to odbio i zahtevao izvinjenje od koleginice.

"kad je tužena Anđela Jovanović saznala da Lečić treba da bude angažovan na snimanju serije 'Radio Mileva', javno je negodovala i izjavila da ne želi da igra sa silovateljem i seksualnim napasnikom, te da će, ukoliko Lečić bude angažovan na snimanju serije, napustiti projekat iz revolta" - piše u tužbi, tvrdi "Kurir".

anđela

Foto: Alo ilustracija

 

U tužbi se navodno dalje navodi kako je producentska kuća bila otkazala angažman Lečiću "imajući u vidu da Anđela Jovanović više godina igra u seriji i da prema njenom liku publika gaji određene simpatije".

Kako su pomenuti mediji ranije preneli, Lečić je trebalo da gostuje u seriji, a u spornoj sceni Anđelin lik je trebalo lažno da optuži novog junaka za silovanje. Međutim, Anđela se je navela da ako on bude bio deo serije, da će ona svoj angažman otkazati, te je njegova uloga pripala Irfanu Mensuru.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading