anđela
Foto: Printscreen/Foto: Alo ilustracija

Glumac Branislav Lečić tužio je kolegenicu Anđelu Jovanović, jer je odbila da sa njim deli scenu, prenose domaći mediji.

Kako su danas mediji pisali, Anđela je javno odbila da glumi u istoj sceni sa Branislavom na snimanju serije "Radio Mileva".

Glumica je, kako se dalje tvrdi, izjavila da ne želi da igra sa Lečićem, te ukoluko on bude angažovan na snimanju serije, da će ona napustiti projekat.

Advokati Branislava Lečića su momentalno podneli tužbu protiv nje zbog povrede časti i ugleda, ali i zbog uskraćivanja prava na rad.

Glumac se sada oglasio i otkrio detalje tužbe.

OGLASIO SE BRANISLAV LEČIĆ Tužio Anđelu Jovanović jer je odbila da igra sa njim, a sada je izneo detalje

Printscreen

 

Tužili su je moji advokati zato što je to pitanje uskraćivanja prava na rad, to apsolutno nema niko pravo da radi i to je zakonski prekršaj. Detalje oko tužbe ne znam, to advokati radi, ali ona je učinila nešto što je van zakona. Ona nema pravo da nekom uskraćuje pravo na rad. Dan pred snimanje mi je javljeno da se neće snimati serija, a to se sve desilo njenom reakcijom. Advokati mi kažu da to nije dozvoljeno i da su zbog toga reagovali i da će u buće reagovati na svaku vrstu takvog ponašanja - rekao je Branislav za "Informer".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading