Sloba Radanović
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Pevačica Milena Ćeranić naišla je na ogromnu osudu javnosti nakon što je u jednoj emisiji govorila o ženskom poprsju i izjavom napravila buru među ženama. 

Naime, njena izjava o prirodnim grudima izazvala je lavinu negativnih komenatara. 

Mi smo pozvali Milenu za komentar kako bi nam pojasnila svoju spornu izjavu. 

Ne dajem nikakve izjave, a posebno ne za nešto što nema nikakve veze sa mnom. Na treningu sam i čekam neki poziv - rekla je pevačica za Alo!. 

ŽENE I DALJE BESNE ZBOG IZJAVE MILENE ĆERANIĆ Situacija se ne smiruje, pevačica se oglasila za Alo!

Foto: Marko Arsić

 

Inače, Ćeranićeva je u emisiji izjavila sledeće: 

- Grudi... Ja sam videla razne grudi...Pre operacije, kad padnu, posle velikih kilaža. Još ružnije su tubularne, kao dva miša stvarno. To mi je, recimo, ružnije od palih grudi - pričale su Milena i Goca u emisiji "Ako progovorim".

Milena

Foto: ATA Images

 

Na društvenim mrežama komentari su krenuli da se ređaju munjevitom brzinom. Ono što je zajedničko za sve jeste osuda zbog Milenine izjave o prirodnim grudima. 

- "Najlepše grudi su zdrave grudi", "Strašne grudi koje su pale... Strašna koža koja se izborala... Strašna kosa koja je seda... Strašna majka koja te rodila i na tim grudima dojila i nad tobom noćima bdila, pa malo osedela i od života izborala?", "U zemlji gde se toliko žena bori sa karcinomom dojke, na ovakav način pričati...", "A ovo pevaljke više ne poriču kako su radile estetske zahvate, nego sad pljuju po onima koje nisu?", "Koja je poenta ovog sablažnjavanja? I šta sad, ko ima ružne grudi, treba da se baci sa zgrade?", "Da li bi muškarci u emisiji pričali na ovaj način o intimnim delovima svog pola? Ja još nisam tako nešto ni čula ni pročitala. Mnogo je tužno što žena ovako priča o ženi, mnogo" -  bili su samo neki od bezbroj komentara.

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading