Jovana Jeremić
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Pevačica Anđela Ignjatović Breskvica svojom pesmom na Beoviziji zaludela je veliki deo javnosti, a večeras će, u velikom finalu Pesme za Evroviziju pokušati da obezbedi svoj put u Švedsku. 

Mlada pevačica je glavna tema na društvenim mrežama i u medijima, zbog hita "Gnezdo orlovo", koji je postao viralan, ali i meta napada. 

Breskvica

Foto: Printscreen/RTS

 

Voditeljka Jovana Jeremić jutros je prokomentarisala Breskvicu na svoj način. Jeremićeva je, između ostalog, otkrila da je njen favorit za Evroviziju u upravo Breskvica. 

- Breskvica je moj favorit, ona je ko lutkica. Ima moju podršku, svim srcem. Breskvica je kao med. Breskvicu niko ne sme da dira. Lutkica. Anđelčić. Đavolčić.

Jovana Jeremić

Foto: TvPink

 

- Evo napadaju Breskvicu. Prvo su je napadali Hrvati. Pa Albanci. Pa "naši Hrvati". A sad je napadaju da sprema kupovinu glasova, tako i u mom poslu neki mladi kadrovi dođu pa mi prenesu da su me ogovarali. Ja mu kažem "što ti to slušaš?", kad si dobar normalno je da te ogovaraju, da te napadaju. Da nisi dobar, ne bi pričali o tebi. Prema tome, Breskvice, samo napred, mi ti pružamo svu podršku. I da ne pobedi, ona je pobedila. Volela bih da je ugostim, jer je volim i podržavam. Volim ljude koji imaju talenat, a ona je autentična, drugačija, ima specifičnu energiju. Takvim ljudima je potrebna podrška, jer ih mali broj ljudi razume. Razumem je, jer takva sam i ja. Fenomenalna je mala, normalna je, zagovara ispravan sistem vrednosti. Ne mogu da podržavam nešto što je nastrano. Podržavam nekoga ko je sličan meni, a to je ona. Njen nastup ima simboliku Srbije, niko iz našeg naroda se ne bi postideo da ova devojčica ode i da je razbuca sve tamo. Ja lobiram za nju. Ali i Konstraktica mi je isto topić. Uvek sam je podržavala. Imam ja nešto građansko u sebi. Zato opozicija i gleda ovaj program. Malo sam opozicija, malo pozicija. Nekad ne znam šta sam - zaključila je svoje izlaganje Jeremićeva.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading