Brena
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Lepa Brena, najveća Jugoslovenska zvezda, svoju karijeru započela je davnih dana, a bio je to trnovit put, kojim je hrabro koračala.

Brena je imala podršku ljudi, koji više nisu prisutni u njenom životu, a pored mnogobrojnih prijatelja, danas supruga Bobe Živoinovića i svoje dece, a nekada su to bili njeni roditelji.

OCA JE SAHRANILA NA ROĐENDAN, MAJKU NA PORODIČNU SLAVU! Brena podelila uspomenu, tuga ne jenjava

Foto: Youtube/Printscreen

 

Pevačica nikad nije prežalila njihov prerani odlazak, a to su Ibed i Ifeta Jahić, koji su joj bili za života podrška u svemu.

Smrt roditelja jako je teško podnela a spas je pronašla u toplom porodičnom gnezdo i Bobinom zagrljaju.

Brena je jednom prilikom objavila emotivnu fotografiju iz porodičnog albuma sa svojim ocem Abidom, za koga je tvrdila da je bio njena najveća podrška:

U pauzi izmedju brojnih koncerata.Poseta mojim roditeljima u Brčkom.Najveća podrška- moj otac Abid- stajalo je u opisu fotografije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

Brenin otac je preminuo davne 2010.godine u devetoj deceniji života, kako je opšte poznato, ovaj gubitak napravio je dubok rez na njenom srcu i ožiljak koji ostaje trajno, a četiri godine kasnije na dan porodične slave Živojinovića ostala je i bez majke.

Podsetimo, malo ljudi zna da je Brenina prva velika ljubav bio Mirko Krlić, a posebno je zanimljivo da je par bio u ozbiljnoj i dugoj vezi i da su bili korak pred oltarom, međutim sudbina je želela drugačije.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading