HRVATI IMALI BRUTALNU PORUKU ZA MARTINU VRBOS: Sad si Srbos, na nas zaboravi, ne prijavljuj se na Doru
Alo

Pevačica Martina Vrbos koja je nastupila na polufinalnoj večeri „Pesme Evrovizije“ nije prošla u finale, ali je jedna od glavnih tema u hrvatskim medijima.

Martina se na bini pojavila u se*si izdanju, nosila je haljinu koja je više otkrivala, nego pokrivala.

Ispod su se nazirale crne tange. Posle saznanja da ipak neće biti u finalu, na Instagramu je objavila:

Martina Vrbos

Alo

 

- Kao što sam uvek bila iskrena prema vama, često i na svoju štetu, biću i sada. Ako mislite da me vaši komentari ne dodiruju, varate se. Rasplakali ste me dobrotom i podrškom koju ste mi dali za ovaj nastup na PZE koji mi je toliko bio potreban, posle bure koja se podigla oko mog imena. Niste ni svesni koliko ste mi vetra dali u leđa i sve sam ovo izdržala da vas ne izneverim....U vremenima u kojima živimo, gde se dobrota teško probija, učiniću sve što je u mojoj moći da vam makar i dva minuta, koliko traju pesme, ulepšam život i na trenutak vas sklonim od svakodnevnice.

Njena objava je izazvala brojna reagovanja, pre svega u Hrvatskoj, a jedan od, sudeći po komentaru, bivših fanova joj je poručio da za nju više nema mesta u toj državi.

- Očigledno ništa od predstavljanja za, kako si rekla, „tvoju Srbiju“, ne žele te zato što si Hrvatica. Sada nakon ovog ulizivanja, dizanja tri prsta, ne želimo te ni mi. Rekla si da si Srpkinja i Hrvatica. Srpkinja budi i ostani do kraja, a nas zaboravi. Na Doru se više ne prijavljuj, Martina Srbos.

To je bio povod da ovoj tridesetdevetogodišnjoj Riječanki „Slobodna Dalmacija“ posveti veći tekst, sa naslovom: „Ko je Beograđanin zbog koga je Martina Vrbos postala Srbos?“ Između ostalog, podsetili su na početke njene karijere u riječkoj grupi „Putokazi“, ali centralni deo su posvetili Martininom mužu i Srbiji.

Martina Vrbos

Foto: Printscreen/instagram

 

Već godinama živi u Srbiji, pa se po vlastitom priznanju i oseća kao Srpkinja. Izjavila je i kako smatra da je Aleksandar Vučić jedan od najzgodnijih Srba, a nedavno je bubnula da je mirne duše možemo zvati i Martina Srbos. Premda nije izborila ulazak u finale, Martini Vrbos je najveća podrška na izboru za Pesmu Evrovizije bio suprug, šest godina mlađi Beograđanin, biznismen Bogoljub

Vidaković“, naveli su, pa dodali da je sa njim u braku osam godina i da imaju ćerku i sina.

Inače, Martina i Bogoljub koji je direktor građevinske firme, venčali su se 2016. u istarskim Balama, a kako je upoznala čoveka svog života, otkrila je sama pevačica.

- Upoznali smo se u Budvi. Došao je na moj koncert, snimila sam ga iste sekunde i pomislila da je sladak. Upoznao nas je zajednički prijatelj. Naravno da sam umrla za njim, a on se ponašao nezainteresovano. Igrice su trajale nekoliko meseci dok nije pao na moj šarm i, eto, danas smo muž i žena.

Kad su je pitali smeta li joj što je mlađi od nje, rekla je:

- Razliku ne osećam jer se odlično slažemo! Možda je bolje da me to pitate kad budem šezdesetogodišnja debela baba, a on još uvek zgodan i lep - našalila se Martina.

E. P.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading