Amar Gile pokazao ženu
Foto: Alo/Printscreen

Amar Gile, važi za velikog zavodnika na domaćoj javnoj sceni, a njegove burne veze uvek su bile propraćene budim okom javnosti.

Pevač se nije trudio da sakrije svoje zavodničke sposobnosti, a jednom prilikom priznao je da se u avanture upuštao i sa udatim ženama koje su uveliko bile u braku, a iza sebe imale porodicu i decu.

- Svačeg je bilo u mom životu, bio sam i sa udatim ženama, ali me njihovi muževi nisu jurili. Bio sam oprezan. Umem da čuvam tajne, a i spretan sam - priznao je pevač  jednom prilikom za Informer.

Zanimljiv je i podatak da je pevač posle 4 godine "srećnog" braka, odlučio da stavi tačku i razvede se od tadašnje supruge Ene Sarajlić, sa kojom ima čak i sina.

Pevač je takođe otkrio da u njihovom odnosu nisu cvetale ruže, pa su se usaglasili da je najbolje da stave tačku na brak, a pevač se obavezao da plaća alimentaciju svom sinu i kako kaže, trudi se kad god ima vremena da ga viđa:

- Razveo sam se. Nije nam išlo u braku, te smo odlučili da svako ode na svoju stranu. Uredno plaćam alimentaciju i koristim svaki slobodan trenutak kada nemam nastupe i koncerte da provedem sa sinom - izjavio je on tada.

Inače, Amar je posle dužeg perioda, uspeo da pronađe ponovo nekog ko ga emotivno ispunjava, a reč je o izabranici Mireli sa kojom je dobio sina Zlatana.

BONUS VIDEO 

script type="text/javascript" src="https://services.brid.tv/player/build/brid.min.js">
services.brid.tv

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading