Ana
Foto: Alo/Foto: Alo!

Pevačica i voditeljka Ana Sević zameniće Sanju Kužet u muzičkom takmičenju Zvezde Granda.

Naime, Ana već ima dugogodišnjeg iskustva u ovom poslu, ipak, pre svega toga, bavila se potpuno drugim poslom koji nema veze sa javnošću.

Ana je tada obavljala kancelarijski posao, ali je nije činio srećnim, pa je rešila da se upusti u pevačke vode o čemu je i ona sama jednom prilikom govorila.

- Volim da sama pogrešim ili da sama izaberem taj pravi put. Kada sam krenula da pratim svoje snove i ono što volim shvatila sam to, kada sam napustila posao koji sam radila pet godina, kancelarijski posao gde sam vodila firmu, plačući sam išla na posao, imala sam fantastičnu platu, ja sam bila nesrećna do srži - ristakla je jednom prilikom u emisiji Magazin in.

- Krišom sam otišla na audiciju, krišom na časove pevanja kod Aleksandre Radović da niko nije znao i samo sam rekla ja ću se baviti pevanjem i od tog trenutka sam srećna. Radim ono što volim i bitno je da budem sami sa sobom u dogovoru - dodala je tada Sevićka.

Podsetimo, Ana je danas stigla u studio na prvu snimajuću emisiji i tom prilikom za Alo! prokomentarisala novi angažman.

- Dobila sam poziv koji se ne odbija, Grand je oduvel bio moja kuća. Osećam se kao da nisam ni pravila pauzu. Ipak sam se ja i takmičila i nekih pet godina sam vodila "Neke nove klince", zaista je divan osećaj - započela je Ana i dodala:

- Saša me je pozvao i rekao: "Takva i takva stvar, to samo ti možeš!" Grand je bio moja prekretnica, zahvaljujući Grandu tu sam gde jesam. I moj suprug je oduševljen, on voli da sam ja na sceni, zna da će mi ovo značiti, nas dvoje smo inače tim i sigurna sam da ćemo uskladiti sve obaveze oko dece - istakla je Ana Sević za Alo!.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading