UDOVICA NEBOJŠE GLOGOVCA NEUTEŠNA Milica se u suzama oprostila od svekra, Sloboda Mićalović joj pruža podršku
Foto: Alo/Printscreen

Šest dana nakon šeste godišnjice smrti sina, upokojio se Milovan Glogovac, otac legendarnog glumca Nebojše Glogovca.

Protojerej-stavrofor Milovan preminuo je u noći između 15. i 16. januara. On je bio sveštenik u penziji, a o svom sinu uvek je govorio sa puno ljubavi. Udovica Nebojše Glogovca, Milica, sada se oglasila i javno oprostila od svekra.

Sudeći po njenoj objavi na Instagramu, bile je i te kako bliska sa njim.

- Hvala Vam na svakom blagoslovu - napisala je i postavila emotikon sklopljenih ruku, koji simbolizuje molitvu.

Ispod objave nizali su se komentari saučešća i podrške, a među prvima se oglasila Sloboda Mićalović, kojoj je Glogovac bio kum.

Podsetimo, glumac Nebojša Glogovac vodi poreklo iz Dramiševa, a njegova porodica je poreklom sa Kosova i Metohije, prezime su dobili po naselju Glogovac. Polovinom 19. veka njegova porodica je preko Crne Gore došla u Hercegovinu. Njegovi preci su se nastanili u Brataču i Dramiševu i svi slave Đurđevdan.

Rođen je u porodici sveštenika Milovana iz Dramiševa i krojačice Milene Glogovac (devojačko Samardžija) iz Nevesinja. Njegov otac je nakon završene osnovne škole upisao bogosloviju „Svetog Save“ u Beogradu 1962. godine, a 1968. se oženio Milenom, Nebojšinom majkom. Imao je osam godina mlađu sestru Bojanu koja je psiholog, a rano detinjstvo proveo je u porodičnoj kući dede Gavrila u brdskom selu Dramiševu, nedaleko od Nevesinja.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading