Jelena Karleuša
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Jelena Karleuša osim što je velika pop zvezda, poznata je i po britkom jeziku i iskrenosti. Naime, od kada se pojavila, JK je u najmanju ruku bila transparentna i oštra.

Drugim rečima, kad ona oplete po kolegama i javnim ličnostima, sve se puši, a tako je bilo i ovog puta. Na tapetu pop dive našli su se Futa Radulović, Dara Bubamara, Maja Berović, Edita Aradinović, Nući. Čak nije štedela ni lepu glumicu Slobodu Mićalović.

- Ne bi bilo pametno da kažem šta mislim o ovom čoveku. Marina Tucaković je bila moj veliki prijatelj i jako bi se razočarala kada bi znala šta ovaj čovek radi u njeno ime. To je sigurno - oplela je JK po Futi, pa nastavila da rešeta kolege: 

- Postao mi je nešto simpatičan u poslednje vreme. Pošto znam da je zajedno sa onim "malim zubom" (Vojaž, prim. aut.). Taj mali mi je bio simpatičniji, ali u poslednje vreme, otkad pominje Cecu u nekoj pesmi... Definitivno ovaj mali sad ima sve simpatije. Onaj mi je otpao od srca - bila je ovog puta blaga JK o Nućiju, a onda je izrešetala Berovićevu: 

- Fejsap plus loša plastična operacija. Maja. Asocijacija na nju mi je loš uticaj koji na nju ima njena novopečena drugarica sa estrade.

Potom se na tapetu našla Sloboda: 

- Zamisli ti ženu i glumicu koja se bori protiv nasilja, za ljudska prava, o nasilju u društvu... Glumiš ludilo, plebs i nobles, a onda lajkuješ najstrašnije uvrede i ponižavanje jedne žene i majke. Pa neće moći tek tako.

Nakon Bobe, JK je oplela po Dari, sa kojom je jedno vreme negovala prijateljske odnose;

- Radojka. Svi znaju koliko je Radojka ispala nefer u jednom ljudskom odnosu prema meni. Njoj je to dovoljno kao nešto što će je pratiti zauvek. Žao mi je zbog toga. Želim joj sve najbolje i jednog dana će shvatiti koliko greši.

Na kraju se ironično osvrnula na Editu s kojom je pre par meseci vodila medijski rat:

- Ishitreni komentari, čini mi se ne tako loše devojke. Mlada je, ima tek 37-38 godina, naučiće...

Kurir

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading