Adnan
Foto: Printscreen/Facebook

Adnan Babajić pre 15 godina pobedio je u tada najpopularnijem muzičkom takmičenju "Operacija trijumf".

Iako su mu predviđali blistavu karijeru, a publika ga je prosto obožavala, on je brzo nestao sa scene i odselio se u Ameriku, gde živi i dalje, a sada je otkrio zbog čega je ostavio sve i otišao iz zemlje.

- Napravljen je promašaj, pobednik "Operacije trijumf" treba odmah po završetku takmičenja da snimi album. Kod mene se to odužilo na dve-tri godine. Čim te nema toliko u medijima, zaborave te. Nakon tri godine od pobede izdao sam album, ali to je bilo kasno. Nisam ništa uradio s tim albumom. Bilo je nekih nastupa u Srbiji, Bosni i Crnoj Gori i onda sam krajem 2013. godine otišao u Čikago - rekao je on, pa otkrio zašto se odselio baš tamo:

- Zbog ljubavi prema supruzi Lejli. Imamo šestogodišnjeg sina Adina - objasnio je, pa dodao:

- Mesec dana sam pevao u Neumu, a ona je s roditeljima došla iznenada. Trebalo je da idu u Crnu Goru, a došli su u Neum na dva dana. To je bila ljubav na prvi pogled. Bilo je nezaboravno i pomalo čudno. Došla je tamo gde sam pevao i njoj sam posvetio tu noć. Nakon dva dana se vratila u Ameriku, gde živi 25 godina. Ostali smo u kontaktu, shvatili da nam se desila ljubav na prvi pogled i došli na ideju da se preselim. Došla je u Bosnu, venčali smo se i nakon nekoliko meseci ja sam završio u Čikagu.

Tri dana pred svadbu Adnanu je preminula majka.

Majka mi se razbolela, dobila tumor na plućima i svadba je otkazana. Lejla je došla i mi smo se venčali - kazao je on, pa se osvrnuo na život u Čikagu i sina Adina:

- Rođenjem sina Adina život mi se promenio. Volim decu. Kad sam otišao u Ameriku, pored pevanja sam radio u obdaništu kao zamenik učitelja. Pomagao sam u kuhinji. Deca su me volela, volela su da jedu ono što im spremim - istakao je on, pa priznao da li se tamo obezbedio.

- Jesam. Nastupao sam u našim klubovima, bilo je i puno svadbi, pa sam kupio auto i živeli smo u stanu, ali pre četiri godine smo kupili kuću. Živimo normalno, najbitnije je da smo srećni.

Iako godinama nije u Srbiji, sarađivao je sa mnogim našim pevačima:

- Radio sam celu američku turneju s Draganom Mirković. Radio sam turneju i jednu svadbu s Marijom Šerifović, turneju s Nedom Ukraden, Novu godinu s Bobanom Rajovićem. Sve to mi je lepo iskustvo. Kad mi se rodio sin, došao mi je Mirza Selimović, a bio mi je i Darko Lazić - rekao je Babajić, koji se vratio u Beograd kako bi snimio spot za novu pesmu, koju će uskoro izdati.

Sa nekim učesnicima "Operacije trijumf" i dalje je u kontaktu.

- Sa Aleksandrom Belovim. Nikola Paunović isto živi u Čikagu. Igor Cukrov, Ana Bebić, Sonja Bakić, to su ljudi sa kojima se čujem. Za ostale i ne znam šta se dešava.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading