OVO JE ĆERKA BRANISLAVA LEČIĆA IZ PRVOG BRAKA Krenula je tatinim stopama, a u vezi je sa glumcem koji nije iz Srbije
Foto: Printscreen/Printscreeen/Kurir TV

Glumac Branislav Lečić je sa prvom suprugom Ivanom Vujadinović proveo 13 godina, a iz njihove ljubavi rođeni su ćerka Ana i sin Ivan.

Ana je pošla tatinim stopama, veoma je aktivna na društvenim mrežama i prava je lepotica.

Već neko vreme u skladnoj je vezi sa kolegom iz Crne Gore, Vuletom Markovićem. Kako su pisali crnogorski mediji, njih dvoje su se zbližili na snimanju popularne serije "Dug mora", a prvi put su se u javnosti pojavili zajedno na svadbi kolege Omara Bajramspahića.

Na njihovim društvenim mrežama, postoje zajedničke fotografije na kojima su oboje srećni i nasmejani, a može se reći da uživaju u ljubavi.

Ana i Vule funkcionišu na relaciji Beograd - Podgorica, pa im to ne predstavlja problem, s obzirom na to da su zaljubljeni i da jedno u drugo imaju poverenja.

- Neke stvari se u životu samo dese i hvala bogu da su se dogodile, a to je možda i najlepša stvar koja mi se desila -rekao je Vule jednom prilikom, na šta se nadovezala i Lečićeva ćerka:

- Ne znam šta bih dodala na ove divne reči. Nekako kao da se mi tu nismo pitali, kao da je to bio uvek plan za nas. Sve se desilo iz nekog dobro druženja i smeha... Morali smo da se srećemo, jer je snimana druga i treća sezona. Nekako su stigle da se slegnu te simpatije u nama, a u jednom periodu smo oboje bili spremni da uđemo u neku ljubavnu priču.

Mlada glumica i njen momak za sada gaje ljubav na daljinu. Žive na dve adrese, a čak i na tu temu vole da se našale usput planirajući zajedničku budućnosti.

- U zavisnosti od posla se kombinujemo gde nam više odgovara. Znate, kad dođu deca, onda ćemo morati negde da bude fiksno, a do tada smo na relaciji Beograd-Podgorica - kazali su pre par meseci za "Story", uvereni u jačinu svoje ljubavi jedno prema drugome, ali i prema svojoj profesiji.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading