Marija
Foto: Printscreen/Printscreen/Youtube/Marija Šerifović

Pevačica Marija Šerifović pokazale je svoju emotivnu stranu i po prvi put javno iskazala emocije.

Ona je na svom Instagram profilu objavila dirljivi tekst o ljubavi:

- Da li je bolje da nekog zavoliš koga ti srce ne voli ili da pustiš srce da voli, a dušu spremaš za tugu, za boli? I da li si srećan ako sa nekim imaš život miran ili ako pored nekog letiš, a vetra ima? Let je nemiran. Da li znaš koliko vredi tren kad ruka ti drhti u nečijoj ruci, a nekad nekog pod ruku držiš po nekom mrazu, po pedigreu, po preporuci... I da li oni sati kad se do neba zaljubiš isto traju kao i oni kada samo ljubiš? I da li želja da nešto večno traje ostaje i kad sve nestaje - napisala je marija i dodala:

- Nula nije ni minus ni plus. I zato je nula, jer nema srce, nema puls. I tako, srećan si, misliš da imaš sve. I neka traje zauvek ili možda tren samo. Za ovaj osećaj spremni smo i život da damo. Mogu sve sa tobom, bez tebe ne želim ništa. I nisam rođen za kompromis i ne krijem srce u skloništa i ako se ikad desi i ova ljubav nestane i postanemo obični kao drugi, ruka teška nam postane... I ako ikad uspeš da vidiš kraj, molim te idi, kreni... Ne možemo mi nikad biti nule. A nismo za to Bogom spojeni - piše u objavi Šerifovićeve.

Marija nikada do sada svoje intimne emocije nije želela da pokazuje javno. O privatnom i ljubavnom životu skoro nikada nije govorila, te je ovaj emotivni tekst zbunio, ali i oduševio njene pratioce.

Takođe, nije poznato kome su namenjene ove poetične rečenice koje su ganule sve pretioce.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading