Severina Vučković
Foto: ATA IMAGES/Foto: AtaImages

Nakon što se slomila i zaplakala tokom izvođenja numere "Rođeno moje", Severina je očito našla snagu i jasno stavila do znanja da se neće predati.

Naime, na kraju ove emotivne balade koju je inače posvetila svom sinu Aleksandru kada su joj prvi put oduzeli starateljstvo pre pet godina, Seve je jasno poručila: 

- Jer što me nije ubilo... neće me ni ubiti. Na njima kola nek se slome - kako glasio deo pesme, koji je ona izmenila.

- Jer što mi nije ubilo, snagu mi je ulilo. Budi mi dobro, na meni kola nek' se slome - glasi prvobitni tekst.

Podsetimo, Severina se pre dva dana obratila predsedniku Hrvatske zbog njegovog oglašavanja povodom njenog slučaja i spora oko starateljstva koje joj je oduzeto:

- Poštovani predsedniče, nije devet godina, već 11 godina. Hvala vam na razumevanju da se ne radi o meni, već o mom detetu. I da je to igranje sistema sa jednim detetom više od decenije - bešćutno. Oduzimaju mu se pravo na bezbrižno detinjstvo i pravo na dom. I na kraju, hvala vam na brizi, još nema dece sa sedom kosom. I nije poludeo... ali morate shvatiti da je to veće Vrhovnog suda vratilo na prvostepenu presudu. I šta ćemo sad? Kažu, pravda uvek pobedi na kraju, a bolje bi bilo da je pobedila na početku – istakla je pevačica.

Inače, Milan Popović ponovo je dobio potpuno starateljstvo nad sinom Aleksandrom, pa su pevačicu podržali mnogi poznati iz čitavog regiona. Svi oni, naime, smatraju da nijednom detetu ne treba oduzeti pravo da raste uz majku.

Telegraf

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading