Ema Radujko u emisiji "Amidži šou"
Foto: Printscreen/Printscreen Amidži šou

Pevačica Ema Radujko veoma mlada je započela muzičku karijeru, a bitan deo privatnog života zbog toga je morao da ispašta.

Ema je svojim provokativnim fotografijama i spotovima na koje objavljuje na društvene mreže, kao i odevnim kombinacijama koje ističu njeno telo privlači veliku pažnju javnosti.

Ipak, popularnost u tinejdžerskim godinama koštala ju je mnogo, o čemu je govorila i javno.

Naime, Ema se u srednjoj školi susretala sa brojnim lošim i zlonamernim komentarima, zbog eksplicitnih spotova u kojem izazovno pleše sa igračem, u periodu dok je bila maloletna.

Pored toga, Ema je nastavila da snima pesme i nastupa širom regiona, što joj je dosta otežalo školovanje, te je bila primorana da se ispiše i diplomu srednjeg obrazovanja stekne kao vanredni učenik.

Gostujući u jednoj emisiji, otkrila da je njen izgled "bio glavna tema i u srednjoj školi".

- Završila sam srednju medicinsku, ali vanredno, tako su me savetovali, a i nije bilo prijatno da ujutru svi gledaju kako sam došla, kako izgledam, da li sam raspoložena - rekla je Ema, a na pitanje voditelja "ko je komentarisao, učenici ili profesori", rekla je "svi".

- To je tada bio deo mog života, to mi je škola, a ja se uopšte nisam osećala prijatno tamo, čak su me i profesori u školi savetovali da mi je super da pređem na vanredno i onda sam i prešla.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading