Marija Šerifović
Foto: Stock/Foto: Caslav Vukojicic

Od kada je postala mama preslatkog dečaka Maria, Marija Šerifović ne zna gde joj je glava od obaveza, a sada je strifilo nešto čemu se najmanje nadala.

Naime, neko od Internet prevaranata, kako je ona sama objasnila u svom javnom obraćanju, pustio je lažnu najavu da će pevačica deliti nekakve nagrade svojim pratiocima.

S tim u vezi ona se hitno oglasila i objasnila o čemu se radi.

- Narode, dobro jutro! Znači, šta hoću da vam kažem, jako je važno... Ja se ne oglašavam, a vi me i dalje to pitate - započela je Marija, pa dodala:

- Ne mogu da verujem da i dalje verujete da je to istina, a ja se ne oglašavam. Znači, molim vas! Ne postoji nikakva nagradna igra ni na Fejbuku, ni na Instagramu, ni na TikToku... Blokirajte te bolesnike, nemojte da verujete baš u svaku glupost koju vidite, znam da smo napaćen narod, ali - rekla je Marija i kucnula se pesnicom o čelu aludirajući na svoje pratioce da malo mućnu glavom.

Podsetimo, Marija je početkom decembra dobila sina Maria. Dečak se rodio uz pomoć surogat majke, a pevačica je tim povodom objavila da je ona jedini roditelj mališanu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading