Seve
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Vrhovni sud objavio je doneo odluku u slučaju starateljstva nad naslednikom hrvatske pevačice Severine Vučković i srpskog biznismena Milana Popovića.

Milan Popović, kralj bakra, oglasio se povodom presude hrvatskog Vrhovnog suda da dobije starateljstvo nad maloletnim sinom:

- Povodom brojnih medijskih pitanja vezanih uz odluku Vrhovnog suda Republike Hrvatske, kao i moje buduće postupanje, ističem kako u cilju zaštite interesa i dobrobiti svog maloletnog sina, ne želim javno da istupam, komentarišem, niti da iznosim bilo kakve detalje vezano uz navedeni sudski postupak, te molim medije za razumevanje kao i da se suzdrže od daljnih objava i komentara, a sve u najboljem interesu deteta - poručio je Milan Popović za Kurir.

Podsetimo, Sud je, kako je sada javno saopšteno, uvažio revizijski zahtev koji je podneo Milan Popović. On je istakao da Županijski sud u Splitu nije usmeno ispitao vještake, iako je to posebno tražio. 

Time je, prema odluci Vrhovnog suda, učinjena bitna povreda odredaba parničnog postupka. Vijeće Vrhovnog suda smatra da je učinjen propust upravo u tome što vještaci i pored zahtjeva jedne od strana nisu pozvani na ročište u Županijskom sudu u Splitu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading