Severina i Vedrana
Foto: Shutterstock/Foto: Ilustracija

Brojne javne ličnosti uputile su podršku Severini Vučković nakon što joj je sud oduzeo starateljstvo nad sinom i dodelio ga njenom bivšem mužu, biznismenu Milanu Popoviću.

Nezadovoljstvo su izrazile, i to javno, Nataša Bekvalac, Milica Todorović, Emina Jahović, Tijana Dapčević, Sofija Milošević, kao i Milena Radulović.

Ipak, najmoćnije reči Severini je uputila javno, i to prilikom gostovanja na jednoj televiji, spisateljica Vedrana Rudan.

Severina je najmoćnija žena u istoriji Hrvatske. Govorim o Hrvatskoj, zemlji koja postoji od 1991. Ona je definitivno najmoćnija. Ona se pokazuje, ona se prikazuje. Ona je ona. Ona je Severina, nema prezime, samo Severina! Ona je idealna meta za državu. Treba silovati Severinu - rekla je Vedrana, pa nastavila:

- I onda šalješ poruku svim ostalim ženama, koje ne mogu dostignuti taj nivo. E, ako država Hrvatska, a to sam već rekla u Srbiji, siluje Severinu, a silovala ju je, kroz sudove, kroz sudske odluke, kroz moć, na njoj su se iživljavali hrvatsku mužjaci.

- Ja uopšte ne zameram njenom bivšem partneru, on ima pravo da se bori, jer znamo kakvi su mužjaci. Ali, država Hrvatska je nama ženama, koje nismo Severina poslala poruku - budete li se bunile, budete li tražile pravdu, budete li mislile da ćete se izboriti bilo za šta, proći ćete kao Severina - zaključila je Rudan za "Prvu tv", a Severina joj se tada obratila putem Instagram.

- Ne znam čime sam zaslužila njenu ljubav i zaštitu koju mi uvek pruža. Ne znamo se, ali se volimo. Oduvek sam je volela, jer joj niko nije mogao parirati u razgovoru. Ona ih sve preparira. Duhovito…da boli. Boli njena sloboda. Vedrane razvedre dan. I ganuta sam i smejem se. Samo moja majka bi bila “gora” od nje. Majku držim "na lancu" već devet godina. Umesto moje majke, naših majki, govori Vedrana. Stvarno volim što sam voljena od Vedrane.

Pevačici Severini Vučković Vrhovni sud u Hrvatskoj u potpunosti je oduzeo starateljstvo nad sinom Aleksandrom Popovićem.

Milan i Severina više neće imati zajedničko starateljstvo, što je 2021. odredio Županijski sud u Splitu već će se Aleksandar, koji će uskoro napuniti 12 godina, opet vratiti ocu. Ta odluka odmah stupa na snagu, nezavisno što je pevačica podnela žalbu, preneo je Nacional.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading