"SEVERINA NIJE VODILA SINA U ŠKOLU 46 DANA" Pojavili se šokantni detalji izveštaja nakon što je pevačici oduzeto starateljstvo
Alo

Hrvatskoj pevačica Severini Vučković starateljstvo nad sinom Aleksandrom potpuno je oduzeto, odlukom Vrhuvnog suda u Hrvatskoj.

Sin je dodeljen njenom bivšem, biznismenu Milanu Popoviću, a sada su se pojavili i datalji, kao i zbog čega je sud navodno doneo tu odluku.

- Do takve odluke Vrhovnog suda je došlo isključivo zbog toga što 2019. godine, kada je dete bilo u trećem razredu, 46 dana nije išlo u školu, već je bilo na Severininoj turneji, pa se otac, kasnije, kad je dobio dete, angažovao da dečak ne padne razred - priča izvor i dalje navodi:

- Kad je to sve sagledao osnovni sud pet sudija jednostavno je izglasalo da druge mogućnosti nema. S druge strane, Severini nije oduzeto starateljstvo, već je sud pevačici smanjio broj dana. A zašto je sud Severini smanjio dane sa detetom - samo zato što u jednom periodu dete 46 dana nije vodila u školu i veće od pet sudija je procenilo da je Severina nemarna majka zato što sina 46 dana nije vodila u školu - zaključuje izvor za domaće medije.

Inače, iz presude se vidi da niko od veštaka u predmetu Popović-Vučkovića nije saslušan, već je sud bio u posedu pismenog nalaza i mišljenja veštaka. Tužilac na isto nije imao primedbi, dok je okrivljeni prigovorio nalazu i mišljenju, što je svakako uticalo na ishod ovog predmeta.

Podsetimo, nakon što je Županijski sud u Splitu u avgustu 2021. doneo odluku da se starateljstvo nad maloletnim Aleksandrom podeli "na pola" između oca Milana Popovića i majke Severine Vučković, nova presuda Vrhovnog suda otkriva da Popović ponovo preuzima potpuno starateljstvo bez deljenja sa majkom Severinom

Republika

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ja

24.01.2024 16:16

Nije imala kad braneci Crnu Goru od Srbije sljam od osobe