ZNAM KAKO SE KOLEGE OSEĆAJU! Pevač koji je pregazio čoveka, javno podržao Đorđa Davida
Foto: Alo/Printscreen Zvezde Granda

Roker Đorđe David bio je učesnik u saobraćajki u kojoj je jedna ženska osoba nastradala.

On, kako su mediji preneli, nije kriv za nesreću, ali svakako se teško nosi sa tragičnim okolnostima.

Kao što smo već pisali ranije, Đorđe David nije jedini koga je zadesila strašna tragedija. 

Sada se oglasio nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“, Mahir Petrović koji je takođe, prošlog leta, udario čoveka koji nije preživeo udes.

- Ljudi moji, svakome se može desiti. Samo mogu reći ne daj Bože nikome. Znam kako se kolege osećaju - prokomentarisao je

Podsetimo, nekadašnji učesnik muzičkog takmičenja "Zvezda Granda", pevač Mahir Petrović, osumnjičen je da je 31. jula 2023. godine usmrtio pešaka.

Naime, nesreća se dogodila u Gornjem Vakufu, on je pobegao sa mesta nesreće, neće biti pritvoren, a zajedno će se sa ocem Irfanom, koji mu je pomogao u uklanjanju tragova, braniti sa slobode, potvrđeno je medijima iz Tužilaštva Srednje-bosanskog kantona.

On je u međuvremenu nastavio sa nastupima i promocijom, a nedavno se i prvi put oglasio i to na Fejsbuku, povodom nemilog događaja.

Mahit je šokirao izjavom napisavši da je u prvi mah bio ubeđen da je ubio psa, a ne čoveka! 

- Na putu kod "Binga" odjednom je nešto udarilo, ja nisam video nikoga, niti sam šta video na putu. Moje kolege su rekle da vozim, da je bio pas. Išao sam trećom brzinom, nekih 70-80 km na sat. Ja da sam video da je čovek na putu, ja ne bih bežao nikako. Od tog dana sam smršao 20 kilograma. Na tabletama sam za smirenje svaki dan, poludeo bih da ih ne pijem - tvrdi Petrović. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading