AUTOMOBIL ĐORĐA DAVIDA POTPUNO UNIŠTEN Delići stakla rasuti svuda, roker mora da se snalazi za prevoz do Beograda!
Foto: Alo/Printscreen Zvezde Granda

Muzičar i član žirija "Zvezde Granda", Đorđe David, doživeo je saobraćajnu nesreću u Makedoniji, u kojoj je jedna osoba stradala. 

U ovom udesu učestvovala su tri automobila, među kojima je bilo i vozilo istaknutog rokera. 

Na fotografijama koje je objavila "Republika", može se videti da je prednji deo vozila potpuno uništen, dok je sa strane gotovo skroz ulubljen. Zadnji branik je takođe slupan, a i vrata na kolima su vidno oštećena. Šoferšajbna je razbijena, a delići stakla su rasuti svuda po sedištima.

Đorđe je prošao sa lakšim povredama, ali je žena na koju je naleteo automobilom i pokosio je, stradala.

Inače, Saša Popović otkrio je da detalje razgovora sa Đorđe, gde je pomenuo kolika je šteta, ali da mu je najteže to što je žena preminula. 

- Kaže da je totalna šteta njegovog automobila, ali ima puno prijatelja tamo u Makedoniji, Vranju, snaći će se za prevoz do Beograda - otkrio je Saša Popović. 

Podsetimo, Đorđu Davidu je urađen i alko test i ustanovljeno je da nije bio pijan.

- Bio sam sam u kolima. Vadili su mi urin, krv da vide da li imam neke supstance, alkohol. Naravno, nisam imao, to su ustanovili odmah. Nakon toga su me odveli kod javnog tužioca, koji je istakao da u ovom slučaju nemam nikakvu krivicu. Krivac je navodno devojka koja je vozila i koja je navodno u autu bila sa majkom koja je i nastradala- rekao je Đorđe i dodao da za sad ostaje u Makedoniji kako bi ispoštovao proceduru u ovakvim slučajevima.

- Moram da budem ovde. Očekuje me još jedna izjava i kako mi je rečeno iz tužilaštva, neću biti u pritvoru jer ne snosim krivicu– istakao je Đorđe i dodao da još uvek ne može da dođe k sebi.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading