Severina Vučković
Foto: Promo/Jovana Balić

Hrvatska pevačica Severina, spakovala je kofere i s prijateljima otputovala na Tajland, gde će boraviti deset dana.

Kako domaći mediji pišu, Seve nije žalila novac za odmor, pa s prijateljima uživa u jednoj od najluksuznijih tajlandskih vila, koja se nalazi ni manje ni više nego na drvetu, na jednoj od najlepših plaža na ostrvu Ko Jao Noju.

Noćenje s doručkom u ovim vilama trenutno staje oko 900 evra, što znači da je pevačica za desetodnevni odmor iskeširala skoro 10.000 evra.

Jedna od ovih vila ima čak 100 kvadrata, a sastoji se od jedne spavaće sobe, dnevnog boravka i velikog kupatila.

 U okviru ovog kompleksa nalazi se i ogroman privatni bazen s predivnim pogledom, u kom je Severina već pozirala za Instagram.

Ona je pored slika s bazena s pratiocima podelila i nekoliko fotografija s plaže i sa slonovima, kojima je oduševljena.Kurir

Podsetimo, pevačica Severina Vučković ponovo je nedavno, kako mnogi smatraju, isprovocirala Srbe. Ona je pre nekoliko dana nastupala u Crnog Gori gde je otpevala pesmu "Ivanova korita", a potom uzviknula "Ne dajte Crnu Goru". 

Povodom celog skandala obratila joj se i ćerka Merime Njegomir, Ljubica, i objasnila Hrvatici da nije otpevala nikakvu crnogorsku pesmu, već veliki hit njene majke čiji je autor jedan Srbin.

Kurir

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading