Andrijana Lazić
Foto: Printscreen/Printscreen

Pevačica Andrijana Lazić poginula je u Dubaiju 10. januara, kada je pala sa 24. sprata zgrade, a njena borodica neutešna je od bola.

Njena porodica, otac Nebojša, majka, i dva brata su zavijeni u crno, a telo mlade pevačice danas stiže u Srbiju, a sahrana je sutra u Bijeljini.

Njen otac Nebojša je na svom Fejsbuk profilu objavio ćerkinu umrlicu i tom priliko je otkrio kada će ona biti sahranjena.

- Poštovani, sahrana naše drage Andrijane će se obaviti 19.01.2024 godine u 13 sati ispred kuće žalosti u Velinom Selu - napisao je on.

Podsetimo, otac Nebojša je otkrio kako je dobio prve informacije o smrti svoje ćerke.

- 10. januara uveče sam dobio informaciju. Ona je sedmog otišla i trebalo je da se vrati 11. januara. Meni su javili ujutru, ne znam šta se desilo... Imam samo policijski izveštaj koji sam poslao - započeo je Nebojša s knedlom u grlu, pa otkrio da je čuo da je sve nesrećni slučaj, ali da nije siguran da je to istina.

- Ne znam, ne znam... Ja sam čuo da je nesrećni slučaj, piše da je s visine pala. Telo treba da stigne večeras u Beograd, sutra je sahrana - dodao je otac pokojne Andrijane.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading