Džej Ramadanovski
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Večeras se u Beogradu premijerno prikazuje film "Nedelja" koji je urađen po liku i delu legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog.

S tim u vezi ne čudi što se pred početak projekcije ispred MTS Dvorane okupilo pola estrade, a naša ekipa je na licu mesta.

Među prva je stigla Džejeva ćerka Marija sa suprugom, a kasnije i mnogi drugi, među kojima su - Ceca Ražnatović sa ćerkom Anastasijom, Marija Veljković, Rastko Janković, pevač Adil sa drugom Džejevom ćerkom Anom, Mina Kostić sa ćerkom, Aca Sofronijević sa devojkom, Đani i Slađa Trajković, Baja Mali Knindža sa suprugom, ćerka Anice Dobre Mina Sovtić

Stigla je i Sanja Vučić, Tea Tairović... A nakon njih dve na crvenom tepihu ispozirali su i svi poznati glumci koji su poneli značajne uloge u ovom ostvarenju koje će, sigurni smo, ostati upamćeno kao važan deo naše kulture.

Film „Nedelja” prenosi priču o životu jednog od najintrigantnijih pevača sa ovih prostora. Film je rađen u produkciji „Telekoma Srbije”, a po ideji producenta Vladana Anđelkovića i scenariste Stefana Boškovića kroz priču o prijateljstvu i uspehu u kojoj se prožimaju elementi akcije, drame i muzike upoznaje publiku sa Džejevim detinjstvom i njegovim muzičkim počecima. Život ovog Dorćolca dočaraće glumačka ekipa u sastavu Husein Alijević, Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Zlatan Vidović, Maša Đorđević, Milica Janevski, Stojša Oljačić, Ivan Jevtović, Jovo Maksić, Bajram Severdžan, Nela Mihajlović i drugi.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading