Jelena i Ceca
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilustracija

Pevačica Jelena Karleuša osula je paljbu po koleginicama Svetlani Ceci Ražnatović i Maji Berović.  

Naime, Jelena se, u toku današnjeg dana, oglasila na svom Instagramu i u opširnoj objavi osula paljbu po Ceci, a potom istu i obrisala.

Tom prilikom je iznela brojne optužbe na njen račun, a svi su čekali reakciju folk zvezde.

Ceca

Foto: Ilustracija

 

Domaći mediji su probali da stupe u kontakt sa njom, ali i sa njenim PR timom, koji je poručio da Ceca neće da komentariše ni Škorićkine ni Karleušine objave.

Podsetimo, Jelena nije birala reči kada je iznosila razne tvrdnje o Ceci. 

- Ja sam mislila da je ova samo glupa pa zato srlja u propast jer ne vidi kako joj se završila karijera od kad se uhvatila tog mraka. Moram ovako javno da se zapitam šta je vama pevačicama? Zar ne učite na greškama koleginica. Ono što priča Dari Bubamari iza leđa ne mogu čak ni ja da napišem ovde jer je prestrašno. Prestrašno. Meni, naravno, decenijama čini zlo, ali ja vraćam bolno i u metu, vi to niste u stanju, drage pevačice. Pevačice, znam da su mnoge od vas glupe, povodljive i naivne ali verujem da ste vernice. Zar mislite da će neko sa toliko karmičke krvi na rukama vama doneti dobro? Tu ni Bog ne oprašta jer ta i u hram kao razbojnik ulazi! Sve što treba da uradite je da me poslušate - bežite od zla jer ko se tog mraka uhvatio loše je završio. Ako ste glupe, niste slepe. Jednog dana ćete mi zahvaliti - napisala je Jelena na svom Instagram profilu. 

Kurir

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading