Sanja Marinković
Foto: Alo/Printscreen

Voditeljka Sanja Marinković danas je jedna od najpopularnijih voditeljki sa domaće javne scene, ali svoje početke, koji nisu bili ni malo laki, nije zaboravila.

S obzirom da pre nie bila u toliko dobroj materijalnoj situaciji kao danas, garderobu koju je nosila šiloa joj je njena majka, a morala je sama da pravi frizure i šminka se. Ona je tom prilikom dodala i da je čak šest godina radila bez dinara. 

- Ja sam prvo dobro jutro rekla 1996. godine - rekla je Sanja, te je nakon odgledanog priloga u kom ona prvi put u svom životu vodi jutarnji program, dodala:

- Dođeš u jutarnji program, nije postojao šminker, nema garderobe, nema promtera, kakav promter, to nije postojalo... A sve garderobe mi je šila mama. Ja se uveče isfeniram, da bi mogla ujutru da se tapiram. Radila sam šest godina bez jednog jedinog dinara, bili su honorari koji su bili obećavani i nikad nisu usplaćeni. A kada su isplaćeni, to nije vredelo 200 evra za šest godina. Ja sam dobila kaznu: "Ukinut honorar", ja sam mislila: "Koji honorar, nisam ga ni dobila" - rekla je Sanja.

Inače, Marinkovićeva je otkrila i čime se sve bavila pre nego što je postala voditeljka. 

- To je bilo mnogo davno kada sam živela u Londonu. Tako sam dodatno zarađivala svoj honorar. Tada sam radila u butiku, prodavala sam farmerke, a onda sam radila u poslastičarnici, tako sam se snalazila. Onda sam stalno nosila jedne patike, bilo mi je izuzetno naporno. To je strašno težak posao gde nisi smeo da sedneš po 10 sati. Čak i kada nemaš posla, morao si da stojiš i da se praviš da radiš. Ja sam jedne farmerke sklapala po 100 puta - rekla je Sanja u emisiji "Grand Specijal".

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading