Baka Prase ponovo šokira
Foto: Alo/Printscreen

Poznati jutjuber Baka Prase je u jednom od svojih klipova otkrio koliko iznose njegovi mesečni troškovi, kao i na šta sve daje novac.

On se nedavno preselio iz Beograda na vodi u luksuzni stan od 300 kvadrata, koji, kako je naveo, košta 2.000.000 evra. On je tada objavio snimak nove nekretnine i pokazao svaki kutak stana koji po svemu sudeći nije u njegovom vlasništvu, već ga iznajmljuje.

Ali ni to nije sve. Sada je na mrežama isplivao snimak na kom Bogdan govori o svojim mesečnim troškovima i otkriva koliko svaki mesec novca potroši kao i šta sve plaća.

- Imam lizing za BMW-a to je mesečno otprilike 3.500 evra, ne znam tačno. Imam rentu stana i sve troškove koji idu uz stan, nek bude oko 6.000, hrana svaki dan 300 do 500 evra, kažem to jer zovem sve da ne bih jeo sam, imam novca i mogu da plaćem te ručkove, nije mi problem. Troškovi hrane mesečno su mu 10.000 evra, što je preterano, ali tako živim, jer tako mogu, kraj priče. Mesečni troškovi su mi preko 50.000 evra, ljudi možda neće da veruju u to, ali vidi se i po klipovima koliko para dajem. Moji mesečni troškovi su surovi, surovo veliki - rekao je Baka Prase u jednom od svojih lajv uključenja.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading