Ivana Malić
Foto: Alo/Printscreen

Verenica Miloša Bikovića, Ivana Malić porodila se 9. januara i na svet donela dečaka kome su ponosni roditelji dali ime Vasilije. 

Ivana se porodila u jednoj privatnoj bolnici, a detalje porođaja glumac i njegova izabranica čuvaju u strogoj tajnosti. 

Kako smo uspeli da saznamo, bolnica u kojoj se Ivana porodila nudi besprekornu uslugu porodiljama. 

Nije poznato da li se Bikovićeva verenica porodila prirodnim putem ili carskim rezom, ali paket koji obuhvata pripremu za porođaj, kao i sam porođaj i oporavak nakon istog kreće se od 300.000 hiljada. 

U usluge spada i prisustvo doktora u bilo kojem trenutku, a očigledno da je Ivanu porađao doktor koji je i vodio njenu trudnoću prethodnih devet meseci. 

Bolnica pruža i postporođajnu negu majke i deteta, kao i dolazak na kućnu adresu i mnoge pogodnosti. Ono što se izdvaja jeste patronažna poseta i dva pregleda pedijatra nakon izlaska iz ove privatne bolnice. 

U toku boravka pedijatrii pedijatrijske sestre edukovaće mladu majku o svim potrebama novorođenčeta. 

I tatama je omogućen boravak i aktivno učestvovanje u svim aktivnostima oko deteta, od samog presecanja pupčanika, kupanja, povijanja i svih  ostalih nezaboravnih trenutaka koje donosi dolazak na svet najmlađeg člana porodice. 

Pretpostavlja se da je Ivana u ovim trenucima poželela potpunu privatnost sa svojom bebom, pa su velike mogućnosti da boravi u odvojenom apartmanu koju nudi sve potrebne sadržaje. Apartmani su jednokrevetni, ali se mami i bebi u apartmanu može pridružiti i otac. 

Podsetimo, Miloš Biković posetio je bolnicu danas oko 10 časova, kada je, najverovatnije doneo osnovne stvari koje su bile potrebne Ivani i sinu. 

On je bio raspoložen, a u rukama je držao kesu i kutiju. S obzirom da se Ivana porodila pre tri dana, uskoro se očekuje njen izlazak iz bolnice kada će se zajedno sa sinom i glumcem uputiti ka porodičnom domu. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading