Mama Sinjorina
Foto: Printscreen/Foto: Tiktok/mamasinjorina

Poznata Tiktokerka Danica Kilibarda Jevtić, poznatija kao Mama Sinjorina, navukla je nedavno veliki gnev javnosti zbog video snimka iz bazena.

Naime, pomenuti video zapis pregledan je preko 1.6 miliona puta i izazvao je oprečne komentare, a na istom se nalazi u veoma prisnom odnosu, po mišljenju mnogih, sa svojim starijim sinom.

Oni su uživali u zajedničkom odmoru, nakon što je Danica istakla kako je uvek srećna kada joj on dođe iz Amerike, a u jednom trenutku je on i nosi na krkačama u bazenu kroz vodu, a prizor je zasmetao mnogima.

Pojedini tvrde da je ovakvo ponašanje neumesno i da se granice moraju znati i šta se plasira na mrežama, budući da je on odrastao čovek, a ne dečak.

- "Za jednu majku previše slobodno ponašanje prema sinu", "Sve ok, samo da mama sedi na ramenima... To mi je malo neobično", "Edipovac u najavi", "Katastrofa, rođenu majku da držim na krkačama", "Kakva crvena zastavica", "Žena je stvarno svestrana i zanimljiva, ali ovi videi sa sinovima su mi preterani", "Lepo je imati dobar odnos sa svojim, ali ne i ovako intiman" - samo su neki od komentara, ali bilo je i onih pozitivnih koji ističu da svako gleda svoja posla i da njena porodica verovatno tako funkcioniše.

Ove teme su se dotakli i psiholozi Ljiljana Jagodić i Leo Ivanišević, a dok Ljiljana ističe da ovakav odnos ukazuje na Edipov kompleks, Leo, pak, ističe da nije u redu da se bilo šta zaključuje na osnovu jednog video snimka.

- Ovakvo ponašanje je definitivno preterano kad se radi o odrasloj osobi. Majka se zaštitnicki ponaša prema detetu do onog trenutka dok se dete ne osamostali. Čak ga podstiče i podržava u samostalnosti. Imajući u vidu da se, dodatno, radi o sinu, onda se zaista moramo zapitati gde su granice ovakvog ponašanja, i da li ovakav odnos ukazuje na razvijen Edipov kompleks kod sina, čim ovako nešto dozvoljava. Iskreno, možda je ovo samo dobar marketing, jer se u nekom trenutku spominje određena krema. Možda je samo bio cilj da se privuče veći broj gledalaca. Toliko je preterano, da se moram zapitati da li je moguće da je neko baš insistirajući na tome hteo da privuče pažnju - navela je nedavno Ljiljana Jagodić, psiholog za "Blic ženu".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading