Jelena
Foto: Privatna arhiva/Foto: Alo ilustracija

Kako stvari stoje, izgleda da će se Jelena Karleuša i Marija Šerifović pomiriti, a prvi korak načinila je upravo Jelena.

Podsetimo, pre desetak dana Jelena je rekla da Marija zna u čemu je problem sa njima dvema, te da se, citiramo, malo folira, ali svakako joj je poželela sve najbolje povodom rođenja sina.

Sada je pak napravila veći korak, te se oglasila na Instagramu i objavila fotografiju na kojoj su Marija i ona. Inače, fotka je nastala pre oko pola godine, na jednom događaju na kom su bile zajedno.

Podsećanja radi, njihov prekid prijateljstva i otpraćivanje sa društvenih mreža ni dan-danas nisu razjašnjeni, a mnogi su komentarisali da se to desilo upravo onda kada je Jelena izjavila da je njen koncert bio gledaniji od "Zvezda Granda". Tada je Marija zajedno sa Cecom, s kojom je JK u ratu, objavila grafikon na kom se vidi šer obe televizije u datom momentu i to je Jelenu naljutolo.

Međutim, izgleda da je mala od skandala ipak odlučila da u novoj godini promeni neke stvari kod sebe, pa i da obnovi prijateljstvo sa Marijom.

- Sa Jelenom Karleušom nemam ni najmanji problem, ako ga ona ima, mislim da to treba svi da znamo. Ovo je moj jedini odgovor. Mislim da su neke druge stvari daleko važnije u životu za pružanje podrške, a to je ono kada se kamere ugase, ja ću uvek biti tu za nju. Ako ona ima problem, neka ga rešava sama sa sobom - rekla je Marija, dok je Jelena nedavno otkrila da nije Šerifovićki čestitala na prinovi, ali da je za sve to znala mnogo ranije:

- Nismo se još čule, ali planiram da joj se javim i da joj čestitam. Za njen plan znala sam mnogo pre vas i pre nego što je objavila lepe vesti. Pošto sam ja jedina od onih koja čak i kada je ljuta ništa ne bi rekla, želim javno da joj čestitam. Znam da će biti divna majka i znam koliko je to ona želela. Verica će biti divna baka. Zaslužila je da ima unuče i da bude srećna - rekla je JK.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading