Miloš Biković
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Glumac Miloš Biković je postao otac, a njegova verenica Ivana Malić na svet je donela sina.

Kako prenose domaći mediji, i Ivana i naslednik se osećaju dobro nakon porođaja.

Biković je jednom prilikom govorio o očinstvu, te otkrio gde će živeti sa porodicom.

- Pročitao sam da niko nikada nije zažalio zbog novog života, samo što nisi ranije postao roditelj. Mi prvo mislim da treba da odrastemo da bismo dobili dete, ali to je zez, prvo dobiješ dete pa odrasteš. Tek tada živiš za nekog drugog. Lek i pelcer za ego je dobiti dete. To te vrati nazad, to je normalno. Sve sugeriše, moraš da budeš lep, mlad, uspešan, da si kul, da se kulturno uzdišeš, da pratiš dešavanja, da budeš građanski aktivan, politički angažovan, sve te bombarduje i ti zaboraviš onda šta moraš, a šta ne. Najvažnije je imati novi život - rekao je Biković i dodao: 

- To jednostavno osetiš. U nekom trenutku se zapitaš. Ja sam ostvarno mnogo toga u svom životu, sada je sve ponavljanje jednog istog, to je samoostvarivanje koje nema smisla. Vrtiš se u krug. Kad ne znaš šta ti je, napravi dete - to je stara mudrost koju mi je rekao Mićkov deka. Ovo zvuči dosta jednostavno, ali zapravo jeste jednostavno, ti možeš naći hiljadu ali, a svako ali je samo izgovor. Ne mislim da svako treba da usvoji to, samo ja tako mislim - istakao je glumac, pa otkrio gde će živeti sa porodicom.

- Planiram da maltretiram porodicu avionom, tamo - vamo. Moj život je moj život.  Ne mogu da se odreknem nekih stvari koje sam stvarao celog života, gledaću da ih optimizujem i da u tu jednačinu ubacim još jednu nepoznatu. Ne mogu da od sad ne idem više nigde, poludeo bih. Detetu lud otac ne treba. Treba naći neki balans - rekao je Biković, pa otkrio šta za njega znači porodica. 

Za mene Ivana i porodica znači sidro. Usidrenje. To je neka kontrateža svim mojim ludilima. U jednoj rečenici - zaključio je Biković u emisiji "PopTok".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading